CoLab Plug & Play præsenteret på konferencen "Internet of Health" i Amsterdam

Forside> Nyheder> CoLab Plug & Play præsenteret på konferencen "Internet of Health" i Amsterdam
28-09-2018

Konferencen ”Internet of Health” blev afholdt for 3. gang i Amsterdam.

Temaerne for årets konference er bl.a. privacy og sikkerhed, dataanalyse og interoperabilitet.

På baggrund af Colab Plug&Plays aktiviteter og erfaringer havde arrangørerne inviteret projektleder Katrine Vedel til at præsentere Colab Plug&Play og de testaktiviteter, som tilbydes. Katrine Vedel fortæller, 

- Colab Plug&Plays oplæg blev meget positivt modtaget og der var mange nysgerrige spørgsmål til hvordan vi havde opnået at etablere dette unikke set-up i Region Syddanmark og der var stor respekt om den nationale infrastruktur for telemedicin som vi allerede har etableret i Danmark. Der var også stor interesse for at samarbejde med Colab Plug&Play og Region Syddanmark generelt så det er ikke utænkeligt at konference deltagelsen vil resultere i nogle spændende nye projekter i regionen.

Internet of Health konferencen har fokus på hvordan IOT (Internet Of Things) kan være med til at udvikle sundhedsvæsenet og den pleje og forebyggende indsats patienterne modtager.

Colab Plug&Plays oplæg blev meget positivt modtaget og der var mange nysgerrige spørgsmål til hvordan vi havde opnået at etablere dette unikke set-up i Region Syddanmark og stor respekt for den nationale infrastruktur for telemedicin som vi allerede har etableret i Danmark. Der var også stor interesse for at samarbejde med Colab Plug&Play og Region Syddanmark generelt så det er ikke utænkeligt at konference deltagelsen vil resultere i nogle spændende nye projekter i regionen.