Colab Plug&Play var med på ”4th eHealth Security conference”

Forside> Nyheder> Colab Plug&Play var med på ” 4th eHealth Security conference”
29-11-2018

Den 14. november var Colab Plug&Play inviteret til deltage på ”4th eHealth Security conference”

Katrine Vedel, projektchef for Colab Plug&Play, fortalte hvordan vi arbejder med IT-standarder, IT-sikkerhed og innovation, og at de 3 umiddelbart forskellige emner faktisk kan understøtte hinanden.

Katrine Vedel indledte sin præsentation med en kort introduktion til digitalisering og brug af data i det danske sundhedsvæsen og i Region Syddanmark. Herefter fortalte hun mere detaljeret om de aktiviteter og projekter, der er i gang i regi af Colab Plug&Play. Oplægget blev godt modtaget.

- Det var en fornøjelse endnu engang at få bekræftet at vi har noget helt nyt og særligt her i regionen, fortæller Katrine Vedel

Både en række officielle institutioner under EU og forskellige organisationer hold oplæg om hver deres arbejde med cybersikkerhed, udvikling af nye digitale produkter eller forsker i området.

Konferencen blev afholdt på ”Erasmus Medical Center Rotterdam”, som er Hollands største hospital og på alle måder et imponerende sted. Det er f.eks. så stort, at der både er et supermarked, gavebutik, kiosk og en butik udelukkende med ting til personlig pleje inde på selve sygehuset.