Digitalisering i det danske sundhedsvæsen

Colab Plug &Play blev præsenteret på international digitaliseringskonference i London

Forside> Nyheder> Digitalisering i det danske sundhedsvæsen
29-01-2018

Et unikt test- og demonstrationslaboratorium

Katrine Vedel, specialkonsulent i Syddansk Sundhedsinnovation og daglig leder af Colab Plug&Play, præsenterede det unikke test- og demonstrationslaboratorium, CoLab Plug & Play.

Det skete ved den internationale digitaliseringskonference "Digital Health Conference" i London, den 25. januar 2018. Konferencen var arrangeret af virksomheden Pinsent Masons.

Katrine Vedel forklarede blandt andet hvordan Colab Plug&Play, en del af CoLab Demark, understøtter den tekniske del omkring datadeling, standarder og datasikkerhed.

Katrine Vedel var inviteret for både at fortælle om den omfattende digitalisering af det danske sundhedsvæsen og for at beskrive hvordan Region Syddanmark arbejder med sundhedsinnovation og erhvervsudvikling, hvor Colab Plug &Play er et væsenltigt fokusområde.

- Der var stor interesse for de resultater vi har opnået i Danmark og de muligheder for test som Colab Plug & Play tilbyder, fortæller Katrine Vedel.

På billedet ses (fra venstre) Allistair Booth, Partner, Pinsent Masons, Katrine Vedel og James Hadwin, Teva.

Både offentlige og private deltagere

Deltagere ved konferencen var blandt andet det engelske sundhedsvæsen (NHS), flere virksomheder, der leverer digitale sundhedsløsninger og konsulenter indenfor sundhedsområdet.

Læs mere om konferencen på sociale medier

Linkedin:

https://www.linkedin.com/showcase/15205612/

Twitter: 

https://twitter.com/PinsentMasons?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

https://twitter.com/PinsentMasons?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor