Test af ny innovativ løsning til hjerteområdet i Colab Plug & Play

Forside> Nyheder> Test af ny innovativ løsning til hjerteområdet i Colab Plug & Play
02-02-2018

Virksomheden Trifork er en af de førende virksomheder indenfor udvikling af løsninger til sundhedsområdet og virksomheden er optaget af at udvikle og identificere nye løsninger, der kan gøre den danske sundhedssektor endnu bedre.

Tidlig opsporing indenfor hjerteområdet

Trifork har i et stykke tid arbejdet på en løsning, der kan give nye muligheder for monitorering og tidlig opsporing indenfor hjerteområdet.

De har bedt Colab Plug & Play om hjælp til at teste løsningen for at se om deres koncept holder når det møder virkeligheden.

Testen blev afviklet som en workshop den 31. januar 2018 med deltagelse af både Colab Plug & Play, Colab Vest og klinikere fra Sydvestjysk Sygehus.

Det var helt klart en positiv oplevelse, men også noget af en øjenåbner fortæller Karen Skjerbæk Jørgensen, Business Development Manager hos Trifork.

- Der var nogle af de ting og de anvendelsesmuligheder vi havde tænkt os, som under testen viste sig at give mindre klinisk værdi, men til gengæld pegede testen på nogle nye områder vi ikke ellers ville have identificeret. 

- Vi har helt klart fået noget værdifuld viden, vi ikke ville have haft adgang til ellers og konkret inspiration og input til hvordan vi kommer videre med udviklingen af vores produkt, slutter Karen Skjerbæk Jørgensen.